Toepassingen

ID-Readers worden steeds meer ingezet in de private sector. Mede door recente wetgevingen zoals de Opiumwet, Tabakswet en nieuwe Drank- en Horecawet vinden steeds meer ID-Readers hun weg in verschillende sectoren en branches. Daarnaast heeft IDReaders zich toegelegd op het ontwikkelen van complete hardware en software oplossingen welke als “turn-key-solutions” direct ingezet kunnen worden.

De ID-Reader systemen kunnen ingezet worden in tal van toepassingen in Horeca, Retail, Supermarkten, MKB, Sportscholen, Hotels, Terminals etc. Op deze pagina vindt u een greep uit de vele toepassingen waar de systemen van IDReaders worden ingezet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, maatwerk en mogelijkheden.

Horeca

Unieke leeftijd- en toegangscontrole!

IDReaders heeft in de loop der jaren vele systemen en “turn-key” oplossingen geleverd aan de horeca. Van stand-alone leeftijdscanners tot aan complete bezoekersregistratie en collectieve horeca ontzegging systemen.

Retail

retail

Verbeter de vergewisplicht!

Duizenden ID-Readers doen dagelijks hun werk in de Retail. Met de inzet van de ID-Readers bij verkoop van alcohol en tabak wordt de vergewisplicht (het vragen naar een ID-bewijs) significant verbeterd.

Coffeeshops

Weet wie u voor u heeft!

Naast het voorkomen van minderjarigen in de coffeeshop zijn de ID-Reader systemen inzetbaar voor controle van de aangeboden
ID-bewijzen en worden de oplossingen van IDReaders ingezet waar het ingezetenen criteria van toepassing is.

Hotels

Easy Check In!

IDReaders maakt inchecken en registreren snel, gemakkelijk en kosten-efficiënt. En is ook direct, via een plug-in, te integreren met uw bestaande systemen of Property Management Software.

Beveiliging

Adequate Toegangscontrole!

Sluitende leeftijd- en toegangscontrole bij evenementen en festivals. Steeds meer beveiligingsbedrijven kiezen voor de systemen van IDReaders.

Supermarkten

Controle met Kassa koppeling!

De AVD-540 ID-Reader met kassakoppeling, is zeer laagdrempelig, makkelijk in het gebruik en past naadloos in het reeds gehanteerde proces van afrekenen.