29mei2012

Na de feestelijke opening van de nieuwe Plus-Supermarkt afgelopen woensdag 23 mei beschikt Zuidoost-Drenthe over een winkel, die in alle opzichten alle bestaande grootgrutters in deze regio overtreft.

Op de locatie van de voormalige bouwmarkten Big Boss/Formido, neemt Supermarkt Plus Fischer haar intrek in een megapand dat zijn gelijke in de regio niet kent. ‘Denk maar aan de grote weidewinkels die je in Italië aantreft’, aldus de enthousiaste eigenaar/ondernemer Jos Fischer, die aangeeft te streven naar een soort ‘Marktkauf-effect’.

AVS-2030 Leeftijdscanner

Plus Fischer eerste met nieuwe AVS-2030Met de inrichting van de nieuwe winkel heeft Jos Fischer alle kassa's uitgerust met de nieuwste AVS-2030 leeftijdscanner van IDReaders.nl. Met deze stand-alone ID-Reader kan men snel en eenvoudig de leeftijd van de alcohol kopende jeugd vaststellen en behoren rekenfouten tot het verleden.

Tevens wordt de creatieve jeugd het vervalsen van de leeftijd op de ID bewijzen ontnomen, daar dit direct door de AVS-2030 wordt gedetecteerd.

De kleine en compacte AVS-2030 stelt zelfstandig zonder computer de leeftijd vast aan de hand van ID kaarten en Paspoorten.

 

Andere formules

Binnenkort start het CBL een pilot met ondermeer de AVS-2020 van IDReaders.nl, waaraan andere Supermarkt Formules deelnemen zoals AH, C1000, Deen, LIDL, etc.

Zowel de AVS-2020 als de AVS-2030 zijn per direct leverbaar. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.