03aug2015

ID-Reader systemen, waaronder de AVD-800, AVD-6500 en nieuwe AVS-3010 zijn de laatste maanden in gebruik genomen bij verschillende organisaties voor toegang, registratie en check-in toepassingen. Mede door de service functie van DocView Studio en de optionele plug-in module worden de gegevens van paspoorten, visums, rijbewijzen en ID-kaarten snel en zonder fouten uitgelezen.

Vele voordelen

Te beginnen met het check-in proces, de voordelen zijn meteen duidelijk. Niet langer hoeft de receptioniste de identiteit gegevens handmatig in te voeren; na snelle uitlezing van een paspoort of ID-kaart, wordt de gewenste informatie zonder fouten in het systeem van de organisatie ingevoerd.

Niet alleen zorgt dit voor een vermindering van tijd om nieuwe gasten of bezoekers te verwerken, het zorgt ervoor dat de organisatie ook over kwalitatieve en nauwkeurige klantgegevens de beschikking heeft.

Privacy

Een fysieke kopie van het ID bewijs is niet meer nodig en het BSN nummer wordt volledig afgeschermd en niet verwerkt.

Alleen de gegevens die van belang zijn voor het toegang-, registratie of check-in proces worden verwerkt en vergeleken met de eventuele reserveringen.

Hiermee voldoen organisaties aan de richtsnoeren van het CBP en is de privacy van de klant of bezoeker gewaarborgd.

Nog meer mogelijkheden

De systemen van IDReaders worden geleverd volgens het “Open Architectuur Principe” waarmee men koppelingen naar eigen systemen snel en eenvoudig kan realiseren, waaronder bijvoorbeeld een export van gegevens via XML naar een (web)service of bestand.

Ook zijn de mogelijkheden legio voor koppelingen met tickets, loyaliteitsprogramma’s, barcodes, en het produceren van rapporten, waaronder bijvoorbeeld de verplichte gastenlijst.

Dit vermindert niet alleen de overheadkosten van medewerkers maar voorkomt ook dat er onjuiste informatie wordt verstrekt.

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden welke IDReaders u kan bieden op het gebied van toegang-, registratie en check-in systemen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.