03aug2015

ID-Reader systemen, waaronder de AVD-800, AVD-6500 en nieuwe AVS-3010 zijn de laatste maanden in gebruik genomen bij verschillende organisaties voor toegang, registratie en check-in toepassingen. Mede door de service functie van DocView Studio en de optionele plug-in module worden de gegevens van paspoorten, visums, rijbewijzen en ID-kaarten snel en zonder fouten uitgelezen.

11feb2013

IDReaders.nl heeft kennis genomen van de gezamenlijke persverklaring van het Trimbos Instituut, GGD Nederland en het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid (STAP) welke als volgt concluderen:

De huidige controleaanpak in supermarkten werkt niet en moet zo snel mogelijk plaatsmaken voor effectieve leeftijdscontrole.

07apr2012

IDReaders.nl lanceert haar unieke centrale registratie systeem voor de Collectieve Horecaontzegging. In steeds meer Nederlandse gemeenten wordt de CHO ingevoerd. Vaak is dit een gezamelijk initiatief van Gemeente, Politie, KHN en de Horeca ondernemers.

03jan2012

Harderwijk – 3 Januari 2012. IDReaders.nl heeft, na een gedegen vooronderzoek, een aantal nieuwe “Stand-Alone” ID-Readers ontwikkeld. Waaronder een drietal specifieke leeftijd scanners welke inzetbaar zijn in supermarkten, slijterijen en andere verkooppunten van alcoholhoudende dranken, tabakswaren, games etc.

16nov2011

IDReaders.nl start op verzoek van bedrijven en organisaties, in de horeca en evenementen branche, met de verhuur van de leeftijdscontrole systemen. Vooral voor éénmalige activiteiten, zoals buurtfeesten, festivals en evenementen is het huren van een leeftijdscontrole systeem een graag geziene service van IDReaders.nl.

09sept2011

DEN HAAG -  Gemeenten mogen geen leges heffen voor de verstrekking van een identiteitskaart. Dat heeft de Hoge Raad vrijdag bepaald. Volgens de raad is de geldende identificatieplicht voor de meeste mensen de enige reden om een identiteitskaart aan te vragen. Het belang van de overheid bij de kaart is daarmee groter dan het belang van de burger.

30juni2011

De Tweede Kamer heeft op dinsdag 28 juni gestemd over ingediende amendementen en moties die te maken hadden met het wetsvoorstel Drank- en Horecawet. Nadat alle kruitdampen waren opgetrokken is vandaag over het eindresultaat gestemd. Het wetsvoorstel is aangenomen. Nu is duidelijk hoe de nieuwe Drank- en Horecawet is vorm gegeven en wat dat betekent voor de horeca.

29mrt2011

IDReaders.nl heeft de productlijn van het in Australië gevestigde Grabba toegevoegd aan haar portfolio. Met de Add-Ons van Grabba en de ontwikkelde software van IDReaders.nl kan men nu ook met behulp van een Smartphone de leeftijd controleren aan de hand van het digitaal uitlezen van ID Bewijzen, Visa's en Paspoorten