Partners

IDReaders ontwikkelt in eigen beheer hard- en software voor leeftijdscontrole, documentcontrole en persoonsidentificatie. Daarnaast werkt IDReaders nauw samen met (inter)nationale vooruitstrevende fabrikanten van OCR- en 2D-Imaging engines.

Het is de kracht van deze internationale partners, in combinatie met ons innovatieve ontwikkelteam, dat IDReaders tot unieke partij maakt.

Enkele aansprekende partners waar wij veel mee werken, zijn onder andere:

 

...

Elyctis

De Franse fabrikant Elyctis is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hardware en software welke zich toelegt op identiteitsbewijzen.

Elyctis is in 2008 opgericht en heeft jarenlange expertise in eID projecten, evenals hardware en software ontwikkelingen.

IDReaders werkt nauw samen met Elyctis op het gebied van de ontwikkeling van de Half Page techniek.

Daarnaast is IDReaders dé distributeur voor Nederland, België en Luxemburg.

Website: www.elyctis.fr

...

Desko

De Duitse fabrikant Desko is een toonaangevende leverancier van ID Controle apparatuur voor vliegvelden, banken, veiligheid, zelfbediening en gastvrijheid.

Desko werkt nauw samen met Duitse onderzoeksinstituten en universiteiten op het gebied van opto-elektronica en beeldverwerking.

Website: www.desko.de

...

Mars Tohken ID Solutions

IDReaders is dé Europese distributeur van de Tohken 2D imager systemen van de Japanse fabrikant Mars Tohken ID Solutions.

MTS produceert hoogwaardige hardware voor het uitlezen en verwerken van barcodes, 2D codes en RFID en heeft in Japan een groot marktaandeel.

IDReaders levert de Tohken systemen aan bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder Hitachi, Panasonic, Nissan, Fokker. Daarnaast levert IDReaders via MTS de door haar ontwikkelde 2D Datamatrix verificatie software aan bedrijven in Japan en Azië.

Website: www.mars-tohken.co.jp

...

3M

3M (Minnesota Mining and Manufacturing) Company is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt voor uiteenlopende sectoren.

3M heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van hardware voor beveiligingsautomatisering. IDReaders heeft dan ook al jaren ID-scanners van deze multinational geïntegreerd in haar oplossingen voor document- en toegangscontrole.

Website: 3M Nederland