IDReaders introduceert de revolutionaire AIT-9000

Met de AIT-9000 mobiele ID-Reader, volledig ontwikkelt met de bewezen half-page uitlees techniek, kunnen overheden en commerciële partijen snel, eenvoudig en overal paspoorten, visa’s en ID kaarten controleren.

De AIT-9000 leest zowel de MRZ als de RFID Chip van het document en kan via Bluetooth, 4G of Wifi de gegevens communiceren.

Overal ID controles

Met de nieuwe AIT-9000 mobiele ID-Reader kunnen gebruikers overal allerlei ID controles uitvoeren.

In veel gevallen dienen overheden of het bedrijfsleven paspoorten of andere identiteitsbewijzen te controleren buiten kantoor, aan boord van voertuigen, bij het patrouilleren en meer in het algemeen in alle mobiele situaties.

Modulair naar behoefte uit te breiden

De AIT-9000 ID-Reader is met zijn 9 inch scherm en Android besturing systeem standaard uitgerust met 4G, Bluetooth en Wifi communicatie en een 8 Megapixel camera. De behuizing kan worden uitgebreid met een tweetal modules, zodat een verscheidenheid aan functies kunnen worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld contact chipkaart, contactloze smartkaart, biometrie, magneetstrip, 1D/2D Barcodes etc.

Met deze opties kan de AIT-9000 vele combinaties ondersteunen en zal deze uniek zijn aan de hand van de wensen en behoeften van de gebruiker.

 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op